Didem Devrim ATACAN - Okul Müdürü

1980 Balıkesir -Edremit doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Edremit´te okudum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü, Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı mezunuyum. Göreve Ağrı- Doğubayazıt Karaca Köyü İlköğretim Okulu´nda başladım. Sırasıyla Ağrı Doğubayazıt Karaca Köyü İlköğretim Okulu´nda Müdür Yetkili Öğretmenlik; Tekirdağ Çerkezköy İrfan Fatma Mandalı İlköğretim Okulu ve Tekirdağ Çerkezköy Özel İdare İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcılığı; Tekirdağ Kapaklı Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Tekirdağ Kapaklı Gazi İlkokulu ve Tekirdağ Kapaklı İbni Sina İlkokulu ve Tekirdağ Saray Beyazköy İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptım. Halen okulumuzda Okul Müdürü olarak görevime devam etmekteyim.

(286) 474 3339 (286) 474 3339 Eposta