Yeşilyurt İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalitesi ve başarıları ile fark yaratan, öğrenci merkezli eğitimi esas alan, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda eğitim öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürüten, model ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, gelişimsel, bilişsel ve duyuşsal özelliklerine uygun bireysel programlar ile özgüven ve sorumluluk duygusu gelişmiş; mutlu, başarılı, sağlıklı, ilkeli, açık fikirli, araştıran, sorgulayan, iletişim becerisi gelişmiş, yaratıcı ve eleştirel düşünen, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi sorumluluğunu alabilen, ulusal kültürümüzü benimsemiş, çağın ve geleceğin ihtiyaçlarına ayak uydurabilen; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.20